Datlový koláč s jablky

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
797 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
31 g
Sacharidy
126 g
Vláknina
23 g
Cukr
61 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve předehřejeme troubu na 180°C, poté připravíme plech na pečení, který pomažeme tukem.
  • 2
    V hrnci za mírného varu povaříme margarín, cukr, sirup a datle.
  • 3
    Za stálého míchání do směsi přidáme mouku, jablka, vločky a citrónovou šťávu.
  • 4
    Směs rovnoměrně rozprostřeme na připravený plech.
  • 5
    Nakonec ozdobíme ořechy a dáme péct.
  • 6
    Pečeme 40 minut. Hotový koláč krájíme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.