Datlový pudink

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
3 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vlažného mléka namočíme strouhanku, přidáme žloutky, nadrobno nasekané datle, vanilkový cukr, kypřicí prášek a ovocný sirup. Vše promícháme. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 2
    Těsto vložíme do máslem vymazané a krupičkou vysypané pudinkové formy.
  • 3
    Formu postavíme do vroucí vodní lázně a pudink vaříme asi 1 hodinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.