Debrecínská omeleta
30 min.
Ingredience
- Na náplň
- 100gramůKlobása Dunajská
- 1kusCibule
- 100gramůPaprika zelená
- 100gramůRajčata
- 30gramůSádlo vepřové škvařené
- Na omelety
- 4kusyVejce slepičí
- 1decilitrVoda pitná
- 4gramySůl
- 100kusůRajčata
- 30gramůPetržel kudrnka
- 30mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
702 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
35 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
25 g
Cukr
55 g
Postup přípravy
- 1Na sádle zpěníme cibuli nadrobno, přidáme na malé kousky nakrájenou dunajskou klobásu a papriku, pár minut restujeme a přihodíme pokrájená rajčata. Dusíme, dokud směs nezhoustne.
- 2Z vajec, vody a soli vyšleháme těsto, ze kterého na oleji osmažíme omeletu z obou stran a ještě na pánvi ji naplníme směsí, přehneme a sesuneme na talíř. Ozdobíme plátkem rajčete a snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.