Debrecínská omeleta

30 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
702 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
35 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
25 g
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle zpěníme cibuli nadrobno, přidáme na malé kousky nakrájenou dunajskou klobásu a papriku, pár minut restujeme a přihodíme pokrájená rajčata. Dusíme, dokud směs nezhoustne.
  • 2
    Z vajec, vody a soli vyšleháme těsto, ze kterého na oleji osmažíme omeletu z obou stran a ještě na pánvi ji naplníme směsí, přehneme a sesuneme na talíř. Ozdobíme plátkem rajčete a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.