Debrecínské vepřové kotlety
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyVepřové kotlety
- 50gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceSádlo škvařené
- 100gramůKlobása debrecínská
- 3kusyRajčata
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté, naklepané a osolené kotlety opečeme na sádle a přendáme je na nahřátý talíř.
- 2Na stejném sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a oloupaná, nakrájená rajčata. Osolíme, přidáme mletou papriku, vložíme kotlety a dusíme doměkka.
- 3Zvlášť osmahneme nakrájenou slaninu a klobásu a přidáme k ostatnímu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.