Debrecínské vepřové kotlety

50 min.
Maďarsko

Ingredience

    • 1kusCibule
    • 4kusyVepřové kotlety
    • 50gramůSlanina vepřová
    • 1lžičkaSůl
    • 1lžíceSádlo škvařené
    • 100gramůKlobása debrecínská
    • 3kusyRajčata
    • 3kusyPaprikové lusky čerstvé
    • 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, naklepané a osolené kotlety opečeme na sádle a přendáme je na nahřátý talíř.
  • 2
    Na stejném sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a oloupaná, nakrájená rajčata. Osolíme, přidáme mletou papriku, vložíme kotlety a dusíme doměkka.
  • 3
    Zvlášť osmahneme nakrájenou slaninu a klobásu a přidáme k ostatnímu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.