Demikát
20 min.
Ingredience
- 120gramůSýr Brynza
- 1litrVoda pitná
- 1kusCibule
- 4krajíceChléb konzumní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
8 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
430 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme tenké plátky chleba, dáme do polévkové mísy a přidáme brynzu.
- 2Svaříme vodu s celou cibulí, paprikou, kmínem a solí.
- 3Odvar přecedíme a nalijeme na chléb, zamícháme.
- 4Chvilku necháme stát a pak hned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.