Dětské suchary

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
803 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V mléce rozmícháme cukr, droždí a necháme vykynout kvásek.
  • 2
    Do mísy dáme mouku, rozpuštěné máslo, sůl, žloutek, kvásek a vše dobře zamícháme a vypracujeme.
  • 3
    Z těsta vytvarujeme váleček, necháme nakynout a v mírné troubě jej upečeme dorůžova.
  • 4
    Upečený a vychladlý suchar nakrájíme na tenké plátky, urovnáme na plech a v mírně teplé troubě usušíme.
  • 5
    Ještě horké suchary obalujeme ve vanilkovém cukru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.