Devonské vdolečky

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
16 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pracovní desce smícháme mouku s práškem do pečiva, špetkou soli, změklým máslem, vejcem a cukrem. Přilijeme trochu mléka a vypracujeme tužší těsto.
  • 2
    Těsto rozválíme na plát silný a si 1 cm. Tvořítkem vykrájíme kolečka a urovnáme je na plech vyložený pečicím papírem. Kolečka na povrchu potřeme mlékem.
  • 3
    Vdolečky pečeme v troubě vyhřáté na 220 stupňů Celsia asi 10 minut. Podáváme ihned.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Casi Bella
út 30. 7. 2013
vypadají pěkně určitě vyzkouším
jelito
st 22. 1. 2014
Moc dobré, vyzkoušejte.
jalu
st 22. 1. 2014
Super je, že žádné smažení v oluji!