Dezert s koktejlovým ovocem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
826 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
14 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
5 g
Cukr
50 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh dáme do misky. Z koktejlového ovoce scedíme šťávu a vlijeme ji do misky s tvarohem. Obě suroviny šlehačem dobře vyšleháme do pěny.
  • 2
    Do smetany vsypeme cukr a vyšleháme na tuhou šlehačku. Do šlehačky přilijeme koňak a zlehka smícháme dohromady s tvarohovou pěnou. Pěnu naplníme do cukrářského sáčku a odložíme do lednice.
  • 3
    Banány oloupeme, po délce rozkrojíme napůl. Půlky banánu pokládáme na jednotlivé mělké talíře. Na každou porci banánu nastříkáme připravenou tvarohovou pěnu. Nakonec pěnu ozdobíme koktejlovým ovocem a poháry podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.