Dezert s třešněmi, hrozny a banány

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1472 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
7 g
Sacharidy
376 g
Vláknina
4 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bobule vína rozkrojíme na poloviny a odstraníme semínka. Třešně vypeckujeme.
  • 2
    V kastrůlku rozpustíme cukr ve 100ml vody, vložíme lístky citronové trávy a přivedeme k varu. Vaříme cca 1min, poté přidáme třešně a víno a povaříme další 3min.
  • 3
    Odstavíme, vmícháme banán nakrájený na kousky a necháme vychladnout.
  • 4
    Lístky citronové trávy vyjmeme a ovoce podáváme i se sirupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.