Dezert z fazolí
35 min.
Ingredience
- 100gramůMáslo čerstvé
- 200gramůFazole bílé
- 80gramůOřechy vlašské
- 2lžíceRum
- 100gramůCukr moučkový
- 1špetkaVanilkový lusk
- 100gramůSušenky BeBe světlé jemné
- 2lžíceKakao - prášek
- 150gramůPoleva čokoládová
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
29 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
7 g
Cukr
32 g
Postup přípravy
- 1Fazole uvaříme a prolisujeme. Ořechy nastrouháme.
- 2Cukr a máslo utřeme do pěny, přidáme špetku vanilky, rum, ořechy, fazole. Těsto řádně promícháme a rozpůlíme. Do jedné poloviny přidáme kakao.
- 3Ubrousek posypeme nastrouhanými sušenkami, vyválíme dva stejně velké obdélníky, položíme na sebe, pevně sbalíme a necháme vychladit. Polijeme polevou a nakrájíme 1 cm široké dílky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.