Dezert z fazolí

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
29 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
7 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole uvaříme a prolisujeme. Ořechy nastrouháme.
  • 2
    Cukr a máslo utřeme do pěny, přidáme špetku vanilky, rum, ořechy, fazole. Těsto řádně promícháme a rozpůlíme. Do jedné poloviny přidáme kakao.
  • 3
    Ubrousek posypeme nastrouhanými sušenkami, vyválíme dva stejně velké obdélníky, položíme na sebe, pevně sbalíme a necháme vychladit. Polijeme polevou a nakrájíme 1 cm široké dílky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.