Dietní rybí filé
45 min.
Ingredience
- 300gramůFilé rybí
- 1lžíceCitronová šťáva
- 4lžíceVývar z hovězích kostí
- 15gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
7 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
76 mg
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou, mírně osolíme a necháme chvíli odležet.
- 2Porce obalíme v hladké mouce a nasucho opečeme na teflonové pánvi. Podlijeme vývarem z kostí a pod pokličkou dusíme asi 30 minut. Podle potřeby můžeme podlít horkou vodou.
- 3Měkké filé vyjmeme a upravíme na nahřáté talíře. Do šťávy přidáme kousek másla, ale už nevaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.