Dietní rybí filé

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
7 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
76 mg
Cukr
78 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou, mírně osolíme a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Porce obalíme v hladké mouce a nasucho opečeme na teflonové pánvi. Podlijeme vývarem z kostí a pod pokličkou dusíme asi 30 minut. Podle potřeby můžeme podlít horkou vodou.
  • 3
    Měkké filé vyjmeme a upravíme na nahřáté talíře. Do šťávy přidáme kousek másla, ale už nevaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.