Dietní třešňová bublanina

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
1 g
Cukr
74 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse utřeme žloutky s Herou a vanilkovým cukrem do pěny. Vmícháme měkký tvaroh.
  • 2
    Z bílků ušleháme pevný sníh, který spolu s polohrubou moukou a práškem do pečiva zlehka zapracujeme do tvarohové pěny.
  • 3
    Připravené těsto vlijeme do máslem vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. Poklademe omytými, okapanými třešněmi.
  • 4
    Bublaninu zvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě 35-40 minut.
  • 5
    Upečenou, vychladlou bublaninu nakrájíme na 12 porcí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.