Dijonský koláč s cherry rajčaty

80 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
927 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
52 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky a 200 g másla vypracujeme tužší těsto a vyložíme jím máslem vymazanou koláčovou formu. Vnitřek korpusu potřeme dijonskou hořčicí.
  • 2
    Na pánvi na oleji orestujeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a rozložíme ji na dno korpusu. Poklademe omytými, rozpůlenými cherry rajčaty, osolíme a ozdobíme snítkami čerstvého tymiánu.
  • 3
    Koláč pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 50 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.