Dijonský koláč s cherry rajčaty
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 220gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 300gramůRajčata Cherry
- 2lžíceOlej rostlinný
- 4kusyTymián čerstvý
- 450gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
927 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
52 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z mouky a 200 g másla vypracujeme tužší těsto a vyložíme jím máslem vymazanou koláčovou formu. Vnitřek korpusu potřeme dijonskou hořčicí.
- 2Na pánvi na oleji orestujeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a rozložíme ji na dno korpusu. Poklademe omytými, rozpůlenými cherry rajčaty, osolíme a ozdobíme snítkami čerstvého tymiánu.
- 3Koláč pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 50 minut dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.