Dim sum s vepřovým masem

17 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
529 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulky a bambusové výhonky drobně pokrájíme. Smícháme v míse s mletým vepřovým masem, sójovou omáčkou, sherry, sezamovým olejem, cukrem a rozšlehaným bílkem. Řádně promícháme, přidáme solamyl a zapracujeme.
  • 2
    Plátky těsta won ton rozložíme na pracovní desku, na každý upravíme 1 lžíci náplně, okraje těsta navlhčíme. Těsto přehneme přes náplň, okraje stiskneme tak, aby vznikly tašičky.
  • 3
    Taštičky vaříme přikryté na vlhké utěrce v páře 7 minut.
  • 4
    Dim sum servírujeme horké jako zákusek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.