Dip po vietnamsku pro alergiky

5 min.
Vietnam

Ingredience

    • 2lžíceLimetková šťáva
    • 2lžíceCukr palmový
    • 4lžíceOcet rýžový
    • 2stroužkyČesnek
    • 0,5kusChilli paprička sušená
    • 4lžíceRybí omáčka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
36 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kuchyňského robotu vlijeme limetkovou šťávu, ocet, thajskou rybí omáčku, přidáme prolisované stroužky česneku, palmový cukr a nadrobno nasekanou chilli papričku bez semínek. Asi 45 sekund mícháme robotem. Pokud se na omáčce vytvoří pěna, odstraníme ji.
  • 2
    Podáváme v mističkách jako dip.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.