Dip s celerem
10 min.
Ingredience
- 150gramůJogurt bílý
- 1lžíceBazalka
- 1lžíceKapary
- 2lžičkyHořčice Dijonská
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 0,5kusCeler bulvový
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
71 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V míse pomocí vidličky smícháme jogurt s na jemno nakrájenou bazalkou, nasekaným kapary, hořčicí, solí, pepřem a jemně nastrouhaným celerem.
- 2Hotový dip vložíme do chladničky a necháme krátce vychladnout, poté ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.