Dip z hořčice
10 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 2kusyCibulka jarní
- 70gramůOkurky nakládané
- 250gramůZakysaná smetana
- 2lžíceHořčice
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
37 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
940 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Nejprve uvaříme vejce natvrdo, necháme vychladnout a společně s cibulí a okurkami nakrájíme na co nejjemnější kousky.
- 2Poté zamícháme se zbytkem surovin.
- 3Dip můžeme ihned servírovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.