Dip z jahod

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
5 g
Cukr
41 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve omyjeme a lístků zbavíme jahody, které nakrájíme na malé kousky. Smícháme s cukrem a důkladně promačkáme, nakonec přimícháme koriandr, černý pepř a zázvor.
  • 2
    Směs přendáme do hrnce a zhruba 2 minuty prohříváme, necháme vychladnout, smícháme s rozdrceným zeleným pepřem a opět krátce prohřejeme.
  • 3
    Dip odstavíme a promícháme s koňakem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.