Divočák na pivě

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1932 kcal
Bílkoviny
144 g
Tuky
74 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme a spolu s kmínem jí osmahneme na oleji.
  • 2
    Maso nakrájíme na kostičky a dusíme do vysmahnutí, zalijeme vývarem, osolíme, okořeníme a dusíme doměkka.
  • 3
    Maso vyndáme, šťávu vysmahneme a zaprášíme moukou. Osmahneme, zalijeme pivem a povaříme.
  • 4
    Omáčku procedíme na maso, povaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.