Divočák na pivě
0 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 50gramůTuk
- 12decilitrůPivo tmavé 12% 4,0% obj.
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaNové koření celé
- 200mililitrůHovězí vývar základní
- 600gramůKančí maso
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1932 kcal
Bílkoviny
144 g
Tuky
74 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme a spolu s kmínem jí osmahneme na oleji.
- 2Maso nakrájíme na kostičky a dusíme do vysmahnutí, zalijeme vývarem, osolíme, okořeníme a dusíme doměkka.
- 3Maso vyndáme, šťávu vysmahneme a zaprášíme moukou. Osmahneme, zalijeme pivem a povaříme.
- 4Omáčku procedíme na maso, povaříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.