Divoký knedlík ke zvěřině

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
718 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
33 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
1 g
Cukr
300 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme slaninu na kostičky a dáme ji rozehřát. Přidáme na kostičky nakrájené housky, osmahneme do růžova a necháme vychladnout.
  • 2
    Ušleháme tuhý sníh z bílků.
  • 3
    Utřeme máslo se solí, vmícháváme postupně vejce a žloutky, po lžicích mléko, hrubou mouku, sníh a nakonec vmícháme osmaženou housku.
  • 4
    Naplníme do máslem vymazaného ubrousku, zavážeme a necháme vařit ve slané vodě 1 hodinu.
  • 5
    Uvařený knedlík nakrájíme nití a pokapeme máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.