Doktorova šunka

40 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
32 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
892 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šunku nakrájíme na plátky - ty pak z obou stran lehce opečeme a přidáme jemně nakrájenou cibuli.
  • 2
    Z mouky a tuku uděláme světlou jíšku, kterou zředíme bílým vínem, přidáme utřený česnek, sůl, pepř, rajčatový protlak, cukr - vše cca 15 minut povaříme.
  • 3
    Nakonec zjemníme smetanou a případně dokořeníme solí, pepřem a zahustíme moukou.
  • 4
    Omáčkou přelijeme plátky šunky a posypeme zelenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.