Domácí bagetky zabalené slaninou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
9 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
3 g
Cukr
89 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse promícháme mouku, sůl, droždí a za stálého hnětení přidáváme vodu. Když je těsto dostatečně pevné, rozdělíme ho na deset stejně velkých dílů. Z jednotlivých dílů vytvarujeme bagetky.
  • 2
    Na bagetky zamotáme proužek slaniny a klademe na plech, který jsme pomazali tukem. Jednotlivé bagetky pomažeme rozkvedlaným vejcem.
  • 3
    Necháme 30 minut v teplé místnosti, poté dáme péct.
  • 4
    Pečeme 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.