Domácí broskvový likér
30 min.
Ingredience
- 1,5kilogramyBroskve
- 1,5litryVoda pitná
- 750gramůCukr krupice
- 7decilitrůMartell cognac
- 4decilitryVodka Finlandia Cranberry
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
2 g
Cukr
86 g
Postup přípravy
- 1Omyté broskve rozpůlíme a spolu s peckami dáme do vhodné misky. Zalijeme vodou a necháme 24 hodin stát.
- 2Vodu s broskvemi scedíme, broskve dáme do hrnce a spolu s cukrem povaříme přibližně 15 minut. Potom Broskve propasírujeme, čistou šťávu vlijeme do vhodné kuchyňské nádoby, přilijeme koňak, vodku a vše důkladně promícháme.
- 3Hotový likér rozlijeme do lahví, které uzavřeme a odložíme na studené místo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.