Domácí broskvový likér

30 min.

Ingredience

    • 1,5kilogramyBroskve
    • 1,5litryVoda pitná
    • 750gramůCukr krupice
    • 7decilitrůMartell cognac
    • 4decilitryVodka Finlandia Cranberry
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
2 g
Cukr
86 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté broskve rozpůlíme a spolu s peckami dáme do vhodné misky. Zalijeme vodou a necháme 24 hodin stát.
  • 2
    Vodu s broskvemi scedíme, broskve dáme do hrnce a spolu s cukrem povaříme přibližně 15 minut. Potom Broskve propasírujeme, čistou šťávu vlijeme do vhodné kuchyňské nádoby, přilijeme koňak, vodku a vše důkladně promícháme.
  • 3
    Hotový likér rozlijeme do lahví, které uzavřeme a odložíme na studené místo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.