Domácí celozrnný chléb

125 min.
Evropa

Ingredience

    • 250mililitrůVoda pitná
    • 1lžičkaCukr krupice
    • 1lžíceSůl
    • 2lžíceOlej slunečnicový
    • 200gramůMouka žitná
    • 50gramůMouka pšeničná
    • 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 2lžičkyDroždí sušené
    • 1lžíceSlunečnice - semena
    • 1lžíceLněné semínko
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
6 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny druhy mouky, vodu, cukr, sůl, olej a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.
  • 2
    Před dokončením hnětení přisypeme slunečnicové a lněné semínko. Poté necháme chléb vykynout a upéct. Podáváme až zcela vychladne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.