Domácí chléb brioš
70 min.
Ingredience
- 80mililitrůMléko polotučné
- 3lžíceVoda pitná
- 3kusyVejce slepičí
- 100gramůMáslo čerstvé
- 3lžíceCukr krupice
- 0,5lžičkaSůl
- 375gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
27 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Do domácí pekárny dáme vlažné mléko, vodu, rošlehaná vejce, změklé máslo, cukr, sůl a mouku a zapneme Základní program. Pekárna těsto uhněte a následně upeče.
- 2Upečený chléb necháme vystydnout a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.