Domácí chléb s červenou řepou a pórkem

125 min.
Evropa

Ingredience

    • 170mililitrůVoda pitná
    • 25gramůMáslo čerstvé
    • 1lžičkaSůl
    • 1lžičkaCukr krupice
    • 280gramůČervená řepa
    • 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 1lžičkaDroždí sušené
    • 100gramůPórek
Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
4 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vlažnou vodu, změklé máslo, sůl, cukr, očištěnou, nastrouhanou řepu, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.
  • 2
    Před ukončením hnětení přisypeme očištěný, najemno nakrájený pórek a necháme pekárnu pokračovat v programu.
  • 3
    Po upečení chléb necháme vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.