Domácí chléb s červenou řepou a pórkem
125 min.
Ingredience
- 170mililitrůVoda pitná
- 25gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 280gramůČervená řepa
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaDroždí sušené
- 100gramůPórek
Počet porcí:
7Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
4 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vlažnou vodu, změklé máslo, sůl, cukr, očištěnou, nastrouhanou řepu, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.
- 2Před ukončením hnětení přisypeme očištěný, najemno nakrájený pórek a necháme pekárnu pokračovat v programu.
- 3Po upečení chléb necháme vychladnout a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.