Domácí chléb s jablkem
70 min.
Ingredience
- 100mililitrůMléko polotučné
- 50mililitrůDžus jablečný
- 70mililitrůOlej slunečnicový
- 1lžíceMed včelí
- 1lžíceMelasa
- 1špetkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceKakao
- 1lžíceKypřicí prášek do pečiva
- 200gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůMouka žitná
- 80gramůJablka
- 1lžičkaKypřicí prášek do perníku
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
21 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Mléko, džus, olej, med, melasu, sůl, vejce, kakao, prášek do pečiva, prášek do perníku, oba druhy mouky a na malé kousky nakrájená jablka dáme do mísy a důkladně zamícháme.
- 2Těsto nalijeme do formy v domácí pekárně a zapneme program Pečení. Po upečení a vychladnutí můžeme chléb podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.