Domácí chléb s jogurtem

130 min.
Evropa

Ingredience

    • 185mililitrůVoda pitná
    • 175mililitrůJogurt bílý
    • 20gramůMáslo čerstvé
    • 1,5lžičkySůl
    • 1,5lžičkyCukr krupice
    • 300gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 200gramůMouka pšeničná
    • 1lžičkaDroždí sušené
Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vlažnou vodu, jogurt, změklé máslo, sůl, cukr, oba druhy mouky a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.
  • 2
    Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a poté můžeme hned podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.