Domácí chléb s koprem a cottage sýrem
130 min.
Ingredience
- 250mililitrůVoda pitná
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMléko plnotučné sušené
- 3lžíceCottage sýr
- 375gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžičkyDroždí sušené
- 1lžíceCibule sušená
- 1lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vlažnou vodu, změklé máslo, cukr, sůl, sušené mléko, sýr, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před ukončením hnětení přisypeme cibuli a nasekaný kopr a necháme pekárnu dál pokračovat. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.