Domácí chléb s kysaným zelím
130 min.
Ingredience
- 200mililitrůVoda pitná
- 50gramůSádlo škvařené
- 1kusVejce slepičí
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaCukr krupice
- 375gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 125gramůMouka žitná
- 2lžičkyDroždí sušené
- 300gramůZelí kysané
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vodu, sádlo, vejce, sůl, cukr, oba druhy mouky, droždí a kysané zelí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Pekárna těsto uhněte, nechá vykynout a následně upeče. My si pak po vychladnutí vychutnáme vynikající domácí chléb s kysaným zelím.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.