Domácí chléb s kysaným zelím

130 min.
Evropa

Ingredience

    • 200mililitrůVoda pitná
    • 50gramůSádlo škvařené
    • 1kusVejce slepičí
    • 1lžičkaSůl
    • 0,5lžičkaCukr krupice
    • 375gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 125gramůMouka žitná
    • 2lžičkyDroždí sušené
    • 300gramůZelí kysané
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu, sádlo, vejce, sůl, cukr, oba druhy mouky, droždí a kysané zelí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Pekárna těsto uhněte, nechá vykynout a následně upeče. My si pak po vychladnutí vychutnáme vynikající domácí chléb s kysaným zelím.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.