Domácí chléb z bramborové kaše

130 min.
Evropa

Ingredience

    • 250mililitrůVoda pitná
    • 60gramůMáslo čerstvé
    • 1,5lžičkySůl
    • 0,5lžičkaCukr krupice
    • 1hrstBramborová kaše sušená
    • 125gramůMouka pšeničná
    • 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 1,5lžičkyDroždí sušené
    • 1hrstSemínka slunečnicová loupaná
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
2 g
Cukr
692 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu, změklé máslo, sůl, cukr, instantní bramborovou kaši, oba druhy mouky a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Těsně před ukončením hnětení přisypeme slunečnicová semínka. Poté těsto v pekárně vykyne a následně se chléb upeče. Po vychladnutí si pak vychutnáme vynikající domácí chléb z bramborové kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.