Domácí Farfele

30 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
7 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
2 g
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na vál vysypeme mouku, posypeme soli, uprostřed uděláme důlek. Do důlku rozklepneme vejce a rukou uhněteme hodně tuhé těsto.
  • 2
    Těsto nastrouháme na hrubém struhadle, hotové farfele roztáhneme po celém vále a necháme je uschnout.
  • 3
    Do hrnce nalijeme vodu, osolíme, přivedeme k varu, do vařící vody vložíme připravené farfele a vaříme je 10 minut doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.