Domácí Farfele
30 min.
Ingredience
- 3litryVoda pitná
- 4kusyVejce slepičí
- 400gramůMouka pšeničná hrubá
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
7 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
2 g
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Na vál vysypeme mouku, posypeme soli, uprostřed uděláme důlek. Do důlku rozklepneme vejce a rukou uhněteme hodně tuhé těsto.
- 2Těsto nastrouháme na hrubém struhadle, hotové farfele roztáhneme po celém vále a necháme je uschnout.
- 3Do hrnce nalijeme vodu, osolíme, přivedeme k varu, do vařící vody vložíme připravené farfele a vaříme je 10 minut doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.