Domácí hovězí polévka (vývar)

140 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1419 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
124 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí oháňku a omyté kosti opečeme na pánvi bez tuku a pak vložíme do velkého hrnce. Rozpůlenou cibuli osmažíme, pórek podélně rozřízneme, celer nakrájíme na plátky, mrkev na čtvrtky a všechno krátce osmažíme.
  • 2
    Cibuli a zeleninu přidáme ke kostem, zalijeme osolenou vodou a uvedeme do varu. Polévku vaříme na mírném ohni 3-4 hodiny, občas sebereme pěnu, scedíme a přes noc necháme vychladnout. Po vychladnutí sebereme z polévky tuk a opět vaříme.
  • 3
    Nakonec dochutíme brandy, solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.