Domácí husí sádlo
40 min.
Ingredience
- 500gramůHusí sádlo
- 50gramůSádlo škvařené
- 100gramůCibule
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
499 kcal
Tuky
55 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
170 mg
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobné kousky. Do pánve nebo hrnce dáme 50 g husího sádla, přisypeme připravenou cibuli, kterou osmažíme dozlatova.
- 2Syrové husí sádlo odblaníme, dobře umyjeme, drobně nakrájíme a v pánvi na mírném ohni vyškvaříme. Následovně přidáme osmaženou cibuli, podle chuti osolíme, vše spolu smícháme a za stálého míchání škvaříme ještě necelých 10 minut.
- 3Hotové sádlo opatrně přelijeme do vhodné nádoby na uskladnění a necháme vychladnout a ztuhnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.