Domácí husí sádlo

40 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Tuky
55 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
170 mg
Cukr
424 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobné kousky. Do pánve nebo hrnce dáme 50 g husího sádla, přisypeme připravenou cibuli, kterou osmažíme dozlatova.
  • 2
    Syrové husí sádlo odblaníme, dobře umyjeme, drobně nakrájíme a v pánvi na mírném ohni vyškvaříme. Následovně přidáme osmaženou cibuli, podle chuti osolíme, vše spolu smícháme a za stálého míchání škvaříme ještě necelých 10 minut.
  • 3
    Hotové sádlo opatrně přelijeme do vhodné nádoby na uskladnění a necháme vychladnout a ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.