Domácí mandlové Raffaello
40 min.
Ingredience
- 250gramůMáslo čerstvé
- 200gramůCukr moučkový
- 20gramůCukr vanilka
- 100mililitrůVoda pitná
- 250gramůMléko odtučněné sušené
- 160gramůKokos strouhaný
- 250gramůMandle
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
589 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
39 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Máslo smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem a vodou ve vodní lázni nad mírným plamenem. Směs, vymíchanou dohladka, necháme vychladnout a do studeného krému přimícháme polovinu strouhaného kokosu a sušené mléko. Krém necháme ztuhnout v lednici. Mandle spaříme, oloupeme a každou půlku mandle obalíme v připraveném krému. Obalené mandle v krému obalíme ve strouhaném kokosu a mandlová cukrátka dáme ztuhnout do lednice.
- 2Cukroví podáváme studené jako moučník návštěvám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.