Domácí mandlové Raffaello

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
589 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
39 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem a vodou ve vodní lázni nad mírným plamenem. Směs, vymíchanou dohladka, necháme vychladnout a do studeného krému přimícháme polovinu strouhaného kokosu a sušené mléko. Krém necháme ztuhnout v lednici. Mandle spaříme, oloupeme a každou půlku mandle obalíme v připraveném krému. Obalené mandle v krému obalíme ve strouhaném kokosu a mandlová cukrátka dáme ztuhnout do lednice.
  • 2
    Cukroví podáváme studené jako moučník návštěvám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.