Domácí ravioli

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
33 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na vále zpracujeme hrubou mouku s vejci a špetkou soli, přilijeme podle poptřeby vodu a vypracujeme těsto.
  • 2
    Těsto rozválíme a vykrajujeme z něj kolečka, na která klademe připravenou náplň. Kolečka přehneme na poloviny, které k sobě pevně přitiskneme.
  • 3
    Ravioli vaříme v osolené vodě asi 10 minut.
  • 4
    Příprava náplně: Uzené maso (nebo klobásu) najemno nasekáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.