Domácí ravioli
35 min.
Ingredience
- Na náplň
- 200gramůUzené maso vařené
- Na těsto
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 3mililitryVoda pitná
- 250gramůMouka pšeničná hrubá
- Na vaření
- 3litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
33 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Na vále zpracujeme hrubou mouku s vejci a špetkou soli, přilijeme podle poptřeby vodu a vypracujeme těsto.
- 2Těsto rozválíme a vykrajujeme z něj kolečka, na která klademe připravenou náplň. Kolečka přehneme na poloviny, které k sobě pevně přitiskneme.
- 3Ravioli vaříme v osolené vodě asi 10 minut.
- 4Příprava náplně: Uzené maso (nebo klobásu) najemno nasekáme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.