Domácí rýžový chléb
95 min.
Ingredience
- 50gramůRýže Basmati
- 1,5lžíceOlej slunečnicový
- 500mililitrůVoda pitná
- 435gramůMouka bezlepková
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaSůl
- 1,5lžičkyDroždí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
226 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rýži klasicky uvaříme ve vodě.
- 2Poté uvařenou rýži, olej, 310 ml vody, mouku, sůl, cukr a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.
- 3Po upečení necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.