Domácí rýžový pudink

26 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
4 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
1 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme 500 ml mléka, přidáme rýži a vaříme, dokud nám mléko nevře. V tento moment teplotu snížíme, zamícháme a zakryjeme pokličkou. Vaříme za občasného míchání 15 minut.
  • 2
    Do hrnce vmícháme další mléko a přivedemo ho k varu. Přidáme cukr, minutu ještě povaříme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 2. 5. 2016
Domácí rýžový pudink
My tomuto rýžovému pudinku říkáme "mléčná rýže". V tomto podání je výborný, akorát jsem ho udělala v menším množství, přidala máslo a dozdobila banánem. Určitě můžu doporučit =)