Domácí suchary
125 min.
Ingredience
- 175mililitrůVoda pitná
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 315gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaDroždí sušené
- 0,5lžičkaCukr krupice
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
685 mg
Postup přípravy
- 1Vlažnou vodu, olej, cukr, sůl, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme program Těsto. Poté těsto vyklopíme na pomoučený vál a jemně prohněteme. Rozdělíme jej na dva díly a vytvarujeme 2 veky, které necháme 25 minut kynout. Pak je upečeme v troubě při 180 stupních Celsia 30 minut. Po upečení ještě vlažné veky nakrájíme na 1 cm silné plátky a dopečeme je v troubě při 165 stupních Celsia 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.