Domácí suchary

125 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
685 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vlažnou vodu, olej, cukr, sůl, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme program Těsto. Poté těsto vyklopíme na pomoučený vál a jemně prohněteme. Rozdělíme jej na dva díly a vytvarujeme 2 veky, které necháme 25 minut kynout. Pak je upečeme v troubě při 180 stupních Celsia 30 minut. Po upečení ještě vlažné veky nakrájíme na 1 cm silné plátky a dopečeme je v troubě při 165 stupních Celsia 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.