Domácí švýcarky

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
670 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
38 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme kvásek z mouky, špetky cukru a vlažného mléka.
  • 2
    Přidáme 6 lžíc tuku a vejce a zaděláme těsto.
  • 3
    Vykynuté těsto rozdělíme na 3 díly, každý vyválíme na oválnou placku, pomažeme tukem a pocukrujeme zbylým cukrem.
  • 4
    Nakrájíme na pruhy, stočíme a zmáčkneme na šneky.
  • 5
    Omastíme a při 175 stupních pečeme.
  • 6
    Hotové pomažeme tukem a přikryjeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.