Domácí termix

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 500mililitrůMléko polotučné
    • 1kusPudinkový prášek - vanilkový
    • 250gramůTvaroh jemný
    • 4lžíceCukr krupice
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
4 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
75 mg
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink, odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
  • 2
    Vychladlý pudink rozmixujeme s tvarohem na hladký krém.
  • 3
    Rozdělíme do mističek a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 18. 2. 2017
Domácí termix
Tento dezert dělávám poměrně často, většinou ještě přidávám nějaké ovoce apd. Tentokrát jsem dozdobila šlehačkou, banánem a cereální sušenkou. Množství cukru si dá každý podle sebe. Pudink v kastrůlku ihned po uvaření těsně překryji fólií a nechám vychladnout. Neudělá se tak škraloup a přitom se pudink nemusí promíchávat. Palec nahoru.🙂