Domácí toastový chléb
80 min.
Ingredience
- 375mililitrůVoda pitná
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 2lžičkySůl
- 1lžíceMed včelí
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžičkyDroždí sušené
- 0,5lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
2 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vodu, olej, sůl, cukr, med, mouku a droždí dáme do mísy a vypracujeme hladké těsto. Poté jej necháme na teplém místě 40 minut vykynout.
- 2Když je těsto vykynuté, vyklopíme je na vál, jemně prohněteme a vytvarujeme bochník. Nakonec dáme upéct do trouby na 40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.