Domácí živáňská pečeně

110 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
29 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou kýtu omyjeme a nožem vytvoříme do masa otvory. Protkneme jimi oloupanou, nakrájenou cibuli a na hranolky nakrájené moravské uzené. Kýtu osolíme a potřeme olejem.
  • 2
    Maso položíme na plát alobalu potřený olejem, zabalíme a upečeme ve vyhřáté troubě doměkka.
  • 3
    Chvíli před dopečením alobal pootevřeme, aby se na mase vytvořila kůrčička.
  • 4
    Upečené maso vyjmeme z alobalu a nakrájíme na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.