Domažlické ragú na smetaně

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
41 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Opečeme je na zpěněné cibuli s paprikou, osolíme a udusíme.
  • 2
    Zahustíme opraženou moukou, povaříme, přilijeme smetanu a prohřejeme.
  • 3
    Okurky a vejce uvařené natvrdo nakrájíme na kostičky a smícháme s hráškem. Na každou porci masa dáme kopeček nakrájené směsi.
  • 4
    Podáváme s rýží nebo s máslovými noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.