Domažlické ragú na smetaně
80 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 2kusyOkurky nakládané
- 400gramůVepřová plec
- 1lžičkaSůl
- 60gramůSádlo škvařené
- 2lžíceHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1kusVejce slepičí
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,13litrSmetana 12% (konzumní)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
41 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Opečeme je na zpěněné cibuli s paprikou, osolíme a udusíme.
- 2Zahustíme opraženou moukou, povaříme, přilijeme smetanu a prohřejeme.
- 3Okurky a vejce uvařené natvrdo nakrájíme na kostičky a smícháme s hráškem. Na každou porci masa dáme kopeček nakrájené směsi.
- 4Podáváme s rýží nebo s máslovými noky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.