Dresing s kapary a sardelkami
10 min.
Ingredience
- 0,5decilitrVíno bílé
- 1lžičkaHořčice Dijonská
- 1decilitrSmetana 33% (šlehačka)
- 2špetkySůl
- 3špetkyCukr moučkový
- 2lžíceKapary
- 1kusSardelové řezy
- 1lžíceKopr čerstvý
- 150gramůHellmann's Majonéza originál
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
38 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
69 mg
Cukr
854 mg
Postup přípravy
- 1Do mísy dáme 150 g majonézy Hellmanns, 0,5 dl bílého vína, 1 lžičku ostré hořčice, smetanu, sůl a cukr. Vše vyšleháme na hladký krém. Kapary a sardelky pokrájíme na malé kousky.
- 2Omyté snítky čerstvého kopru pokrájíme nadrobno. Do krému přimícháme pokrájené kapary, sardelky i kopr a dresing vymícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.