Dresink Harissa

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
26 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
665 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme, vydlabeme semínka a dužinu posekáme najemno. Do skleněné misky dáme pastu Harissa, přidáme rajčatový protlak, rajčata, citronovou šťávu, olivový olej, podle chuti osolíme, důkladně promícháme a nakonec přimícháme čerstvou posekanou petrželku.
  • 2
    Dresink před podáváním necháme v chladu uležet. Tento dresink je velmi vhodný ke grilovaným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.