Dresink Harissa
10 min.
Ingredience
- 150gramůRajčata
- 20gramůPetržel kudrnka
- 40gramůHarissa pasta
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 120gramůOlej olivový extra panenský
- 3gramySůl
- 60gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
26 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
665 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme, oloupeme, vydlabeme semínka a dužinu posekáme najemno. Do skleněné misky dáme pastu Harissa, přidáme rajčatový protlak, rajčata, citronovou šťávu, olivový olej, podle chuti osolíme, důkladně promícháme a nakonec přimícháme čerstvou posekanou petrželku.
- 2Dresink před podáváním necháme v chladu uležet. Tento dresink je velmi vhodný ke grilovaným masům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.