Dresink se žloutky

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve vložíme papriku do trouby a pečeme dokud slupka nepraskne a nezčerná.
  • 2
    Papriku oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme, okurku a šalotku také nakrájíme.
  • 3
    Vajíčka dáme vařit ve vodě.
  • 4
    Mezitím smícháme nakrájenou zeleninu, majonézu, kečup, smetanu, sůl, chilli a pepř.
  • 5
    Uvařená vejce necháme vychladnout, zbavíme skořápky a vyjmeme žlutek, který přes síto prolisujeme do vzniklé směsi, jemně promícháme a dresink vložíme do chladničky, kde jej necháme krátce vychladnout. Poté ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.