Dřevorubecký toast
30 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 50gramůKečup
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100gramůŠunkový salám
- 1kusVeka
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
677 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
33 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
105 mg
Cukr
273 mg
Postup přípravy
- 1Na nudličky nakrájený salám dáme do misky.
- 2Přidáme nastrouhaný sýr, rozšlehané vejce, utřený česnek a promícháme.
- 3Kečupem pokapeme veku, naneseme vrstvu směsi a zapečeme v troubě.
- 4Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.