Dršťky v jablečném moštu

70 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
586 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
5 g
Cukr
60 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky a necháme na másle zesklovatět. Poté přidáme dršťky - předvařené v osolené vodě - a asi 10 minut vaříme.
  • 2
    Dále vše zalijeme moštem se šťávou z pečeně (kterou případně můžeme nahradit bujónem) - povaříme a ochutíme kmínem, případně dokořeníme pepřem a solí - vaříme ještě 30 minut.
  • 3
    Těsně před podáváním doplníme citrónovou šťávou a obložíme čtvrtkami jablek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.