Drůbeží guláš

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
46 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce kuřete nakrájíme na kousky, osolíme a opečeme na másle. Zaprášíme moukou, přidáme rajčatový protlak, podlijeme vývarem a dusíme.
  • 2
    K měkkému masu přidáme jemně nakrájenou, spařenou cibuli, oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata a citronovou šťávu a kůru. Necháme povařit.
  • 3
    Hotový pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.